Sådan foregår det

Indhent tilbud på din næste tatovering, helt gratis Find en tatovør med anbefaling, gennem TATTOOTILBUD.DK

  • Læs bedømmelser af tatovørerne
  • Alle tilbud er gratis og uforpligtende
  • Få en pris inden for 24 timer
  • Dygtige og godkendte tatovører
  • Book en tid online
  • Se tatovørens tidligere arbejde

Hvorfor bruge Tattootilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

Ønsker man at udsmykke sin krop, så er en tatovering en af de almindelige, men stadigvæk lidt specielle måder at gøre det på. En tatovering bør i denne forbindelse udføres hos en professionel tatovør, som har en god erfaring inden for dette felt. Derudover bør du naturligvis også overveje forhold omkring pris, når du skal vælge imellem forskellige tatovører i dit nærområde.


Hvordan får man et tattoo?

En tatovering er en permanent ”tegning”, som skabes ved at lægge pigment ind under huden. Tatovering er i denne sammenhæng både blevet udført på mennesker såvel som på dyr.

På dyr har tatoveringer et udelukkende praktisk formål, mens at det hos mennesker naturligvis sker på grund af æstetiske motiver. Ordet tatovering stammer fra det engelske ”tattoo”, som igen går tilbage til tahitiske ord som ”tatu” og ”tatau”. ”Tatu” betyder i denne forbindelse at markere eller at strege.

Det vil typisk tage en vis tid at lave en tatovering, da din tatovør er omhyggelig og skal være sikker på, at resultatet bliver flot og korrekt den første gang. Derudover kan det også være nødvendigt at få lavet en tatovering over flere forskellige behandlinger, hvis det drejer sig om en meget stor tatovering.

Efter at du har fået lavet din tatovering, så vil din tatovør lægge en bandage omkring den. Bangagen kan forsigtigt fjernes efter to timer, hvorefter tatoveringen skal vaskes under rindende vand.

Herpå skal tatoveringen hvile uden pleje i 2 til 3 dage, hvorefter der skal smøres et tyndt lag Alovera eller Helosan på hver ottende time. Derudover skal man også undgå stærkt sollys og klorvand, ligesom at det er vigtigt, at man ikke piller i sårene.


Hvad koster det at gå til tatovør?

Med hensyn til prisen for at gå til tatovør, så er det noget, som kan svinge rigtig meget imellem de forskellige forretninger. Dette betyder også, at det er så meget desto mere vigtigt, at du laver en god research, før du lægger dig fast på en bestemt tatovør.

Dog vil de fleste tatovører have et startgebyr på mellem 500 og 1000 kroner. Hvad prisen bliver derudover afhænger blandt andet af, hvor stor tatoveringen er, hvor meget blæk der skal bruges, og hvor svær den er at lave