Sådan foregår det

Indhent tilbud på din næste tatovering, helt gratis Find den bedste tatovør nær dig, via TATTOOTILBUD.DK

  • Læs bedømmelser af tatovørerne
  • Alle tilbud er gratis og uforpligtende
  • Få en pris inden for 24 timer
  • Dygtige og godkendte tatovører
  • Book en tid online
  • Se tatovørens tidligere arbejde

Hvorfor bruge Tattootilbud?

Flere tilbud

Få flere tilbud

Sammenlign priser

Lav en super handel

Ægte bedømmelser

Hyr den bedste

Gratis at bruge

100% uforpligtende

En tatovering er en af den slags kropsudsmykninger, som aldrig går af mode. En tatovering har stil, er elegant og er en effektiv måde at skille sig ud fra mængden på den positive måde. Tatoveringer kan i denne forbindelse laves hos en lang række tatovører landet over til ganske rimelige priser.


Hvordan får man lavet en tatovering, og hvad siger loven?

En tatovering sker ved, at der indlægges blæk under huden. Dette betyder, at din tatovering ikke går væk over tid, selvom at din hud kontinuerligt bliver udskiftet. En tatovering laves ved hjælp af en særlig nål, som bør betjenes af en kompetent og omhyggelig tatovør med en god erfaring inden for sit område.

Det er en smule smertefuldt at få lavet en tatovering, uden at smerten på noget tidspunkt dog bliver uudholdelig. Efter at behandlingen er færdig, så vil din tatovør binde en bandage omkring tatoveringen. Denne kan fjernes efter to timer, hvorpå tatoveringen skal vaskes med rindende vand og derpå duppes i et rent håndklæde. Herefter skal tatoveringen hvile uden pleje i to til tre dage og efterfølgende smøres med salve hver ottende time.

Med hensyn til lovgivningen omkring tatoveringer, så er den meget klar. Dansk lov har kun ganske få forbehold, hvor et af dem er, at man skal være fyldt 18, før man kan få lavet tatoveringer. Derudover må man heller ikke få tatoveringer på ansigt, hals og hænder.

Endelig er der ikke nogen lov i Danmark omkring hvem, der kan kalde sig for tatovør. Dette betyder samtidig, at man skal være meget omhyggelig i sit valg, hvis man er interesseret i at få lavet en tatovering.


Priser for en tatovering

Et af de vigtige forhold mht. tatoveringer er naturligvis, hvor meget det koster at få dem lavet. De fleste tatovører har her et startgebyr, som ligger på mellem 500 og 1000 kroner. Udover dette så kan priserne dog svinge ganske meget. Hvad prisen specifikt lander på afhænger af forskellige faktorer såsom størrelse, mængden af anvendt blæk, og hvor svær tatoveringen er at lære.

Slutteligt så er det også vigtigt at understrege, at tatoveringer i de fleste tilfælde bliver hos os resten af livet. Dette gør, at mens prisen bestemt er vigtigt, så er det mindst lige så vigtigt, at man vælger en dygtig og måske især erfaren tatovør med en professionel og servicemindet indstilling til sit arbejde